Kategóriák
ÉLETMÓD SZÜLŐKNEK

Zavar, hogy a gyereked egész nap a mobiltelefonját görgeti?

Küldd át neki a Vakáció – Nyáron is természettudomány első levelét.

Csupa hasznos és iskolában nem biztos, hogy tanult ismeretet olvashat, nézhet.

Ha még nem iratkoztál fel, a Nyáron is természettudomány ingyenes, 16 részes e-mail sorozatára, most még megteheted. A feliratkozás után nem sok idővel az első e-mail meg is érkezik az e-mail fiókodba.

Miért érdemes feliratkozni?

  1. Különleges tudományos témák, melyek kapcsolódnak az iskolai tananyaghoz. De ezekről nem mindig van szó a tanórán. A sorozat minden egyes levele egy-egy érdekes természeti jelenséget  mutat meg, Magyarország valamely nevezetes helyszínéhez kapcsolódva. Minden levél új ismeretekkel és érdekességekkel szolgál.
  2. 2. A levelek nem csupán olvasmányok, hanem feladatokat is tartalmaznak. Ezek segítségével az olvasók, legyenek azok kicsik vagy nagyok, maguk is kipróbálhatnak tudományos módszereket, jobban megértve az adott témát.
  3. Az e-mail sorozat lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját tempójukban, kényelmesen otthonról követhessék a tartalmakat. Úgy tanuljanak, hogy észre sem veszik. Nincs szükség utazásra vagy előzetes tudásra, minden információt lépésről lépésre, érthetően mutatok be.
  4. A sorozathoz kapcsolódóan videós anyagok is elérhetők a YouTube-on és/vagy TikTokon, amelyek még szemléletesebbé teszik a tananyagot.

Ugye, mindez milyen nagyszerű?

A részvétel egyszerű: csak egy regisztrációra van szükség, és máris megkapod az első levelet, ami Budapest természeti értékeibe enged bepillantást. Ezt követően hetente kétszer érkezik majd egy-egy új levél, amely újabb és újabb izgalmas helyszíneket és témákat dolgoz fel.

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy a nyári szünetben is tanuljatok valami újat és érdekeset! Kattints ERRE az oldalra és az oldal végén található űrlapot kitöltve  iratkozz fel a Nyáron is természettudomány levélsorozatra még ma!