BEMUTATKOZÁS

Galyó Tünde vagyok, tanár, pr szakértő, az online tanítás természettudományok oldal létrehozója.

Tanárként tanítással évtizedekkel ezelőtt kezdtem foglalkozni, rögtön az első diplomám kézhezvétele után. Néhány évig iskolában gyerekekeket majd felnőtteket, egy újabb diploma után, más feladatok és projektek mellett, mint pr szakértő már csak felnőtteket tanítottam. Az iskolába visszatértem,  hiszen a fiatalabb korosztály tanítása mindig is érdekes és inspiráló feladat volt. Biológia, kémia és fizika tantárgyakat és NAT 2020 szerint bevezetett komplex természettudományt tanítok.

A természettudományok logikus és egyértelmű, a természetben is nyomon követhető szabályaik miatt könnyen tanulhatók. Ezt biztosan sokan vitatják, de nézzük csak meg a periódusos rendszert. Ha valaki azt ismeri, azért sokkal könnyebb dolga van. A biológia, a kémia és a fizika területére pedig egyértelműen jellemző, hogy a tudás mennyisége egyre csak gyarapodik. Az újabb és újabb felfedezések miatt ami tegnap igaz volt, ma már nem biztos, hogy az. Ezért fontos a folyamatos ismeretszerzés.

A tanítás során az a célom, hogy személyre és helyzetre szabottan átadjam a tudásom, hogy segítsek megtenni a következő lépést mely elvezeti a diákok sikeres félév vagy évzáráshoz. Ebben támogatom az online oktatás során a fiatalabb korosztályt.

Itt találkozhattunk már:

Modern Iskola

Kapcsolódj a Föld napjához online

Itt a Méhek világnapja!

Állatok világnapja

Vizes élőhelyek világnapja

Mint a többi ember alapítvány, Tura

Szent Lőrinc könnyei – hullócsillag észlelés Turán

Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár, Tura

NaTura Életmód Műhely – Karácsonyra Hangoló:
a betlehemi csillag nyomában