VAKÁCIÓ

Nyáron is természettudomány
Fedezd fel Magyarországot online a természettudomány szemszögéből!

Üdvözöllek az Online tanítás – természettudomány Nyáron is természettudomány aloldalán! Örülök, hogy csatlakozol és együtt felfedezzük Magyarországot online egész nyáron át.

Fedezzük fel együtt az izgalmas geológiai formációkat, az ország gazdag biodiverzitását és a történelem tudományos vonatkozásait. Minden e-mail új ismeretekkel és izgalmas érdekességekkel szolgál. Az olvasmányok mindig tartalmasak és figyelemfelkeltőek, de azért nem túl bonyolultak.

Ez a 16 részes ingyenes e-mail sorozat azoknak a kamasz gyerekeknek és családjaiknak készült, akik szeretnének érdekes és tanulságos módon töltekezni a nyári szünet alatt. A sorozat célja, hogy bemutassa Magyarország lenyűgöző tájait és tudományos érdekességeit.

Miért érdemes csatlakozni?

Ingyenes anyagok: Az egész sorozat díjmentes, így bárki hozzáférhet, aki érdeklődik a természettudományok és Magyarország kultúrája iránt.

Minőségi tartalom: A levelekben szereplő információk és feladatok alaposan összeállítottak, hogy érdekesek és hasznosak legyenek.

Kikapcsolódás egész nyárra: A sorozat heti két levelet biztosít, így egész nyáron át folyamatosan kínál izgalmas és értékes tartalmat.

Hogyan működik?

1. Regisztráció: Egyszerűen iratkozzatok fel a sorozatra, és már kezdődhet is a kaland.

2. Hetente kétszer: Minden héten kétszer – hétfőn és csütörtökön – érkeznek meg az adott témához kapcsolódó levelek. Részletes információkkal, egyéni és esetenként csapatfeladatokkal.

Csatlakozz most, hogy ne maradj le semmiről!

Hasznos és izgalmas nyári felfedezés vár! Töltsétek velünk a nyarat, és ismerjétek meg Magyarországot egy új szemszögből.