Kategóriák
AJÁNLÓ

Milyen tartalmak várhatók 2023. októberben?

Október az a hónap, amikor egy időre elköszönünk a melegítő napsugaraktól és felkészülünk az előttünk álló, hűvös, de elfoglaltsággal teli időszakra. Ez a kettősség fogja jellemezni az e havi tartalmaim is. Lesznek ismeretterjesztő tartalmak is – a blogban már szép számmal vannak ilyen írások, bátran lehet tallózni. A fókuszban tanulás, az eredményes tanulás lesz.

Számos jeles nap van októberben is, csak győzzünk válogatni. Állatok világnapja, Űrhajózás világnapja, Pedagógusjogok világnapja, Látás világnapja – csak néhány nevezetes dátum, van miből válogatni.

Biológia, kémia, fizika szakos tanárként úgy gondolom, hogy mind a 3 természettudományos tárgy érdekes és értékes. Ezért van az, hogy a bejegyzéseim témája 3 különböző tantárgy – fizika, kémia, biológia –, de lehet ezeket komplexen szemlélni is. A tanítás során ezt a komplex szemléletmódot igyekszem átadni a tanítványaimnak és megmutatni nekik, hogy  a világ milyen sokszínű és érdekes. Bízom benne, hogy ez sikerül. 

Ahol találkozhatsz velem.

Honlap

https://www.onlinetanitas.com

Facebook-oldal

https://www.facebook.com/onlinetanitas

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/onlinetanitastermeszettudomanyok/

Instagram oldal: https://www.instagram.com/onlinetanitastermeszettudomany/

Pinterest

https://hu.pinterest.com/onlinetanitas/

Youtube

https://bit.ly/3UWmiDq

Fizika, kémia, biológia online tanítás/ismeretterjesztés: https://www.onlinetanitas.com/szolgaltatasok/

Ha egyikről sem szeretnél lemaradni, akkor iratkozz fel a Heti Természettudományra. Minden héten gondosan válogatva kiküldöm egy levélben ezeket és esetleg más anyagokat.

A hírlevélre itt lehet feliratkozni

Hasznosnak találtad ezt a bejegyzést?

Ha igen, kérem, küldd tovább.