Kategóriák
AJÁNLÓ DIÁKOKNAK SZÜLŐKNEK

Végre itt van az őszi szünet! A színes őszi szünet.

Az őszi szünet remek lehetőség, hogy kikapcsolódásra, töltődésre, arra, hogy megálljunk egy kicsit az év végi hajrá, a sok tanulás előtt. Az együtt töltött idő azonban járhat feszültséggel, így érdemes mindenki számára találni kellemes és hasznos elfoglaltságot, időtöltést.

Van, néhány javaslatom, olvass tovább!

Sokan a szünetet arra használják, hogy pihenjenek, feltöltődjenek, és időt töltsenek a barátaikkal. Nem meglepő, de kamaszok számára az őszi szünet szintén remek alkalom a kikapcsolódásra. Egyesnek viszont ez az időszak feszültséget jelenthet, ha elmaradt iskolai feladatokkal kell foglalkozni.

Nos, hogy ez ne forduljon elő, olvassátok el EZT a bejegyzést és legyen meg az összes feladat még ezen a hétvégén. Leginkább azért, mert jövő hétre remek programot ajánlok.

Ahogy említettem, az őszi szünet kiváló alkalom pihenésre és új élményekre, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lehet kóborolni a lassan színesedő őszi erdőben és gyönyörködni a nyugalomra térő természetben. De lehet otthon maradni, egy-egy jó könyv, film, játék társaságában. Viszont mind a szülők, mind a gyerekek számára fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt a pihenés és az aktivitás között, hogy a szünet valóban kellemesen teljen és mindenki jól érezze magát.

Szeretnétek például remek természettudományos kísérleteket és azokhoz kapcsolódó érdekességeket megismerni? 

Ha igen, akkor van egy remek hírem! 

Október 31-én, november 1-jén, november 2-án délelőtt élő bejelentkezések során néhány egyszerű, de nagyszerű kísérletet mutatok be. Az online platformon bemutatott kísérletek valóban egyszerűek, látványosak és teljes mértékben biztonságosak. Hiszen szaktanár, vagyis én mutatom be. Ráadásul úgy találtam ki, hogy a gyerekek gyorsan megérthetnek néhány fontos alapelvet. Emellett a kísérletek még színesek is.
Ugyanis a természettudomány nem csak hasznos, hanem szép is. 

Ha nem szeretnél lemaradni a Színes őszi szünet kísérletekről, akkor iratkozz fel és aznap küldöm az értesítést!