Kategóriák
ÉLETMÓD SZÜLŐKNEK

Így őrizd meg nyári emlékeid

A nyári emlékek gyorsan elhalványulnak. Vajon mit lehet tenni, hogy a lehető legtovább megőrizzük az ekkor kapott emlékeket. Mutatok egy egyszerű módszert, szeretni fogod.

Az év legszórakoztatóbb időszaka kétségkívül a nyár. A diákok számára számos kalandot, izgalmas történeket rejt. Nem csak napfényt, de szabadságot és mérhetetlen kötetlenséget. De a nyári emlékek hamar elillannak, a mindennapi rutint már a kötelességek irányítják.

A Vissza az iskolába – tanévkezdés 2023 tervező csomag része egy egyszerű lap. Ezen bőven van hely a nyári emlékeknek.

Gondolj csak bele, mennyi értékes pillanatot, érzést és tapasztalatot hozott a nyár. Ezek közül válassz ki négyet és kép vagy szöveg formájában örökítsd meg. Lehetőséged lesz megőrizni az örömteli pillanatokat és másokkal is megoszthatod az elmúlt hónapok eseményeit.

Ezeket az emlékeket összegyűjteni egyfajta varázslat: megragadhatod a napsütés melegét, a vidám sétákat a szabadban, a családdal, barátokkal töltött felejthetetlen estéket. 

Szóval egy szó, mint 100, ne hagyd, hogy az idő elfakítsa, eltüntesse a nyár varázslatos emlékét. Őrizd meg az emlékeid így is készülj a tanévre.

Egy hozzászólás a(z) “Így őrizd meg nyári emlékeid” című bejegyzéshez

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.