Kategóriák
SZÜLŐKNEK

Tanulj velem fizikát, kémiát, biológiát online!

Azzal mindannyian tisztában vagyunk és egyet is értünk, hogy a természettudományos ismeretek nélkülözhetetlenek életünk számos területén. Hiszen a természettudomány  segít megérteni a körülöttünk lévő világot. A számtalan találmány pedig egyszerűbbé és könnyebbé teszi az életünket.

De mit tegyél, ha nem tudod megtanulni a fizikát, a kémiát, a biológiát, ha kihívásaid vannak ezekből a tantárgyakból? Ebben a bejegyzésben elárulom.

A fizika segít megérteni az univerzum működését, a kémia az egyszerű vagy bonyolult vegyi folyamatokat mutatja be. A biológia pedig az élő szervezeteket tanulmányozza.  Röviden fogalmazva, a természettudományos tudás leginkább abban támogat, hogy  jobb döntéseket hozzunk az egészségünkkel, a környezetünkkel és a használt eszközeinkkel kapcsolatban.

Mindezen tudások megalapozása általános és középiskolában kezdődik. Ha ott elakadás, nehézség van… nos, azt érdemesebb minél hamarabb orvosolni

Szeptember elején, tanévkezdéskor elárultam, hogyan tanulj és milyen feltételeket teremts, ha jól szeretnél tanulni. Bízom benne, segítettek ezek a hasznos javaslatok.

De ha még mindig kihívás a fizika, kémia, biológia tanulása, akkor nincs más hátra, segítség után kell nézni.

Korrepetálás, ismétlés, rendszerezés, dolgozatra felkészítés, új anyag megtanulásában támogatás, tehetséggondozás lehetséges nálam. Szaktanár vagyok, naprakész tudással, NAT követelmények ismeretével. Keress bizalommal, segítek.

Az órákat online tartom, megfelelő módszertannal. Az órai jegyzet később is elérhető. Adott esetben további támogató anyagokat is biztosítok. 

Bónusz, hogy a három természettudományos tárgyat tudom egyszerre tanítani. Így lehetséges váltani, egyik tárgyról a másikra, ha igény van rá. Tanulj velem online!

Részletekért a hello@onlinetanitas.com e-mail címre írj.

A természettudományok legalább olyan szórakoztatók, mint amennyire hasznosak. Ha szeretnéd, hogy a reál tárgyak tanulása eredményes legyen és nem szeretnél ezen tovább stresszelni, nálam jó helyen jársz.