Kategóriák
ÉLETMÓD SZÜLŐKNEK

Van napi terveződ? Most már van

Ebben a bejegyzésben megosztom, hogy miért érdemes napi tervezőt használni, a mindennapi teendők tervezése és rendezése során. Olyat, ami többféle módon és méretben felhasználható és kellőképpen egyszerű.

Az előző tanév kezdetéhez hasonlóan ebben az évben is készítettem egy letölhető anyagot, azoknak, akik még most is szívesen tervezik a feladataikat és osztják be a tennivalókat  papír alapon. Ezekkel a szuper egyszerű kivitelezésű tervezőkkel remek lesz megtervezni az elkövetkező napokat, heteket.

Vissza az iskolába – tanévkezdés 2023 tervező csomag napi tervezője egyszerű, puritán megjelenésű, szürke színű, nincs mintázata. Lehetővé teszi, hogy egyéni stílusunkat és személyiségünket is kifejezzük, miközben feljegyezzük tennivalóinkat.

Frusztráló lehet a sok feladat szeptember közepén, ezzel a tervezővel jól tervezhetővé válik a napirend, hasonlóan a napi feladatokhoz.

A Napi tervező dátummal ellátott és egy nap 16 órát lehet beosztani.

Aki szeretnéd gyorsan rendszerezni a tennivalóit, annak ezzel a listával sikerülni fog.

Figyelem! Ez a Napi tervező nem a csomag része, ez egy újabb tervezés. Csak innen letölthető!

Ha tetszik a stílusa, az egyszerűsége és a praktikussága, akkor a Vissza az iskolába – tanévkezdés 2023 teljes tervezőcsomag is tetszeni fog.