Kategóriák
ÉLETMÓD SZÜLŐKNEK

Van heti terveződ? Most már igen

Ebben a bejegyzésben megosztom, hogy miért érdemes a heti tervezőt is használni, a mindenféle teendők tervezése és rendezése során. Olyat, ami többféle módon és méretben felhasználható és kellőképpen minimalista.

Az előző tanév kezdetéhez hasonlóan ebben az évben is készítettem egy letölhető anyagot, azoknak, akik még most is szívesen tervezik a feladataikat és osztják be a tennivalókat  papír alapon. Ezekkel a szuper egyszerű kivitelezésű tervezőkkel remek lesz megtervezni az elkövetkező napokat, heteket.

A Vissza az iskolába – tanévkezdés 2023 tervező csomag napi tervezője egyszerű, puritán megjelenésű, szürke színű, nincs mintázata. Lehetővé teszi, hogy egyéni stílusunkat és személyiségünket is kifejezzük, miközben feljegyezzük tennivalókat.

A heti tervezővel vége a napi tűzoltásnak!

Frusztráló lehet a sok feladat szeptember közepén, ezzel a tervezővel jól tervezhetővé és előre láthatóvá válik a heti tennivalók listája.

Ha tetszik a stílusa, az egyszerűsége és a praktikussága, akkor a Vissza az iskolába – tanévkezdés 2023 teljes tervezőcsomag is tetszeni fog.