Kategóriák
AJÁNLÓ DIÁKOKNAK ÉLETMÓD SZÜLŐKNEK

Vissza az iskolába 2024

Hagyj magad mögött mindent, ami hátráltat, és indulj neki az évnek a lehető legjobb módon! 

Az év eleje mindig ideális pillanat arra, hogy új szokásokat vezess be és célkitűzéseket tűzz ki. A tervező segítségével könnyen áttekinthető, mit szeretnél  elérni az év további részében.

  • Az év elején, közeledve a félévzáráshoz, a teljesítmény ismeretében  még könnyen módosítható mondjuk a tanulási terv, ha szükséges. A tervező ebben segíthet, mert lehetőséget ad az önreflexióra.
  • A tervező és rendszerező csomag segít a hatékony időgazdálkodásban és a tanulás strukturáltabbá tételében, ezáltal növelve az eredmények minőségét. A tanulás szervezett, a hatékonyság nagyobb lesz.
  • Az új tanév elején gyakran felmerülhet a stressz és kezelésének a módja. Nos, nincs ez másként az év elején sem. Viszont a rendszerezés és tervezés segít megelőzni az utolsó pillanatban való kapkodást, csökkentve ezzel a stresszt és javítva az általános jólétet.
  • Végül, de nem utolsó sorban ki ne szeretne hasznos eszközökhöz ingyen hozzájutni?

. . .

Az Online tanítás – természettudományok oldalon elérhető ingyenesen letölthető „Vissza az iskolába” csomag egyaránt segíthet a diákoknak és a szülőknek az iskolai év könnyebbé tételében.

LETÖLTÉS