Kategóriák
ÉLETMÓD ISKOLA SZÜLŐKNEK

Hasznos holmik iskolakezdéshez

A tanévkezdésre érdemes jó előre felkészülni. Szeptember első napjaiban úgyis rengeteg tennivaló van. Ezért érdemes már most foglalkozni az iskolakezdéshez kapcsolódó tennivalókkal. Az iskolakezdést a következő hasznos holmikkal, letölthető anyagokkal sokkal könnyebb lehet mindenki számára.

Örömmel veszem a visszajelzését!

A letöltött anyagok változtatás nélkül, szabadon terjeszthetők

A linkre kattintva a letölthető anyagok új ablakban nyílnak meg!

Bevásárlólista

A vásárlás gyorsabb és gazdaságosabb beváráslólistával. Ezt a listát nem csak a tanévkezéshez, hanem az év bármely időszakában lehet használni. 1 és 2 oldalas változatban. Az A5-ös méret gazdaságosabb, kevesebb papír szükséges a nyomtatáshoz.

A4-es méret, 1 oldal

A5-ös méret, 2 oldal

Feladatlista

A legnagyobb hegyet is csak lépésenként lehet meghódítani, a szeptemberig megoldandó feladatokat is csak egyenként lehet elvégezni. Ebben szeretne könnyítést adni a nyomtatható feladatlista. A visszajelzések alapján ez most is 2 méretben készült.

A4-es méret, 1 oldal

A5-ös méret, 2 oldalas

Napi tervező – délelőtt, délután

Az egy nap elvégezhető feladatok száma véges, ez nem kérdés. Érdemes a feladatokat napszak szerint felosztani és a számukat korlátozni. 4 feladat délelőtt, 4 feladat délután. Az máris nyolc elvégzett feladat. Ami nem kevés.

A4-es méret, 1 oldal

A5-ös méret, 2 oldal

Heti tervező I.

A heti tervező segíthet a heti feladatok jobb szervezésében, a különböző tevékenységek összehangolásában. Lehet jegyzetelni minden naphoz és van egy külön jegyzet oszlop az egyéb feljegyzéseknek.

A4-es méret, 1 oldal

A5-ös méret, 2 oldal

Heti tervező II.

A heti tervező második kiadása a hétvégét is tartalmazza. Nem azért, hogy a munkanapok szombaton és vasárnap is tartsanak, hanem azért, hogy ez egész hetet egy lapra lehessen tervezni.

A4-es méret 1. oldal

A5-ös méret 2. oldal

Még több hasznos tartalmért kövesd az Online tanítás – természettudományt a Facebookon vagy az Instagramon!

Nyári emlék

Két évvel ezelőtt nyári bingót készítettem a nyár eseményeinek összefoglalására. Idén, élményvadászat helyett, csak elevenítsünk fel egyetlen emléket erről a hosszú és forró nyárról és rajzoljuk le.
Vagy készítsünk egy digitális montázst.

A4-es méret, 1 oldal

Órarend

Új tanév, új órarend.

A4-es méret, 1 oldal

A5-ös méret, 2 oldal

órarend

Előző évi tananyag átismétlése

Év eleji ismétlés

Felkészülés fizika, kémia, biológia vagy a komplex természettudomány tantárgyakból.

Bővebben az online tanításról.
Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolok.